Aktualnie jesteś: Strona główna » Piekarnie » PIEKARNIA "LIMARO" Produkcja Pieczywa, Wyroby Piekarnicze, Chleb Na Naturalnym Zakwasie Mosina

Informacje o firmie:

dodaj do schowka

PIEKARNIA "LIMARO" Produkcja Pieczywa, Wyroby Piekarnicze, Chleb Na Naturalnym Zakwasie Mosina

Branże w których działa firma:

Piekarnie

Adres i dane kontaktowe:

wielkopolskie
KRASICKIEGO 19-21
62-050 MOSINA

 

 

 



Poleć na:          


  • Poleć firmę:




    Twój email będzie wyglądać następująco:

    Firma [nazwa] jest bardzo dobrą firmą, polecam jej usługi.  Opis i informacje o firmie znajdzie pod adresem [link].

    Pozdrawiam [login]

  • Napisz do firmy:




  • Zgłoś błąd:




Opis firmy:

 

piekarnia Limaro

 

 

Jesteśmy piekarnią, istniejącą już od 1990 roku. Nasze bogate doświadczenie, poparte wieloletnią działalnością na rynku, pozwoliło na wypracowanie standardów wypieku pieczywa najwyższej jakości. Specjalny proces technologiczny, którego parametry są ściśle przestrzegane, obejmuje zastosowaniewyłącznie metod naturalnych. Najlepsze składniki, starannie dobrana technologia produkcji orazdbałość o każdy element procesu wypieku powodują, że rezultatem jest produkt zawsze tej samej, wysokiej jakości.

Piekarnia Limaro to spółka jawna, założona przez rodzeństwo: Alicję Tymińską i Romana Mania. Siedziba firmy mieści się w Mosinie koło Poznania. Spółka została założona w 1990 roku; rok później rozpoczęła produkcję piekarniczą – chlebów, bułek oraz wyrobów cukierniczych.

Limaro to przykład rodzinnej firmy, która oparła swój sukces na trzech przesłankach: umiejętności czerpania z tradycji przy jednoczesnym wykorzystaniu nowoczesnych technologii oraz zrozumieniu potrzeb klientów. Od samego początku właściciele dołożyli wszystkich starań, by firma była zakładem nowoczesnym, wyposażonym w specjalistyczne maszyny oraz urządzenia. Obecnie, dzięki odważnie podjętym inwestycjom, procesy produkcyjne są w pełni zmechanizowane, co  gwarantuje wysoką wydajność produkcji przy równoczesnym zachowaniu stałej jakości.

Od początku istnienia firmy inwestujemy również w kapitał ludzki – obecnie spółka zatrudnia ponad 200 osób, świetnie wyszkolonych fachowców, których wiedza jest jednym z filarów sukcesów firmy. Dzięki nim, w kontaktach z naszymi partnerami biznesowymi gwarantujemy rzetelność oraz terminowość każdego zamówienia.

Wszystkie surowce, używane w procesie produkcji, badamy w naszym firmowym laboratorium i dopuszczamy je do produkcji dopiero po stwierdzeniuodpowiedniego poziomu jakości. Podobnie postępujemy z produktami gotowymi. Ta trójstopniowa kontrola, obejmująca ocenę surowców,produktów oraz ścisłe przestrzeganie parametrów technicznych, ma na celu zadbanie o jakość dostarczanych Państwu wyrobów. Naszym priorytetem jest bowiem zadowolenie Państwa – naszych klientów. Doceniamy lojalność i zaufanie, jakim obdarzyli Państwo naszą firmę, dlatego robimy wszystko, by nie zawieść kierowanych w naszą stronę oczekiwań. Dokładamy wszelkich starań, aby produkty Limaro były zawsze smaczne, różnorodnei oczywiście w przystępnej cenie.

Zależy nam, aby nasze pieczywo było idealnie dopasowane do potrzeb naszych konsumentów – zatem jeśli mają Państwo jakieś sugestie lub potrzeby, serdecznie zachęcamy do kontaktu z nami! Z uwagą wysłuchamy każdej opinii.

W ciągu naszej długoletniej działalności, produktom Limaro wielokrotnie przyznawano dyplomy, nagrody i wyróżnienia, będące potwierdzeniem ich wysokiej jakości. Każdy laur jest dla nas powodem do dumy, gdyż oznacza, że nasza praca została doceniona. Nagrody są też dla nas motywacją do dalszego rozwoju i ciągłego doskonalenia się w celu coraz lepszej realizacji Państwa potrzeb.

Limaro S.J. wdrożyła i realizuje wymagania systemu kontroli jakości HACCP. W 2005 uzyskaliśmy certyfikat zarządzania jakością ISO 9001:2000, który jest potwierdzeniem tego, że nasza firma na każdym poziomie zarządzania spełnia standardy międzynarodowego poziomu jakości. Naszą piekarnię uhonorowano też certyfikatem „Dobra Żywność”.

W 2006 otrzymaliśmy „Certyfikat Wielkopolskiego Stowarzyszenia Badań nad Jakością” dla wszystkich naszych wyrobów. Dodatkowo, został nam przyznany certyfikat „Najlepsza Jakość za Placek drożdżowy z rodzynkami”.

 

Chleb gruboziarnisty Limaro został też uhonorowany certyfikatem „Dobre po polskie”.

 

 

 

pic0

 

„LIMARO” Tymińska , Mania
Zakład Produkcji Artykułów Spożywczych Spółka jawna

 

ul. Krasickiego 19-21, 62-050 Mosina
Tel: 61 8 996 600, 61 8 132 659
Fax: 61 8 136 799

Opinię o firmie dodał: | 2016-04-28 14:47:21 5  

 
  Schowek (0)